VESTERÅLENS NATURPRODUKTER A/S
Storegade 39, 4780 Stege – E-mail: kundeservice@vnp.dk

Hvis du takker ja til at modtage e-mails samtykker du til, at Vesterålens Naturprodukter A/S kan sende dig e-mails med information, månedlige nyhedsbreve
 og tilbud på kosttilskud og andre produkter. Du kan når som helst bede om indsigt i oplysningerne som er registreret om dig, og bede om at blive slettet.

*Velkomsttilbud. Tilbudet gælder kun én gang pr. husstand og så længe lager haves.

Active Omega-3 er et kosttilskud med omega-3 af høj kvalitet, som tilfører kroppen de to omega-3 fedtsyrer, som har bedst dokumenteret helseeffekt; EPA og DHA. 

Fiskeolien i Active Omega-3 udvindes fra bæredygtige kilder, renses efter strenge kvalitetsstandarder og kontrolleres nøje. 

Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til at opretholde hjertets normale funktion. Positiv sundhedseffekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg EPA/DHA. 

Udover omega-3 indeholder Active Omega-3 vitamin D.

Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion.

Sundhedsstyrelsen anbefaler os at spise fisk to til tre gange om ugen, hvoraf mindst 200 gram bør være fed fisk som laks, ørred, makrel eller sild.

 

Omega-3

Vitamin D

Høj kvalitet

Fødevarestyrelsen anbefaler at vi spiser mindst to fiskemåltider om ugen, heraf ca. 200 gram fed fisk som laks, ørred, makrel eller sild.

Til følsomme forbrugergrupper findes mere detaljerede anbefalinger, se Fødevarestyrelsens hjemmeside.

 

OMEGA-3

af høj

kvalitet.

BESTIL

JA TAK! Jeg vil gerne prøve Active Omega-3
i 2 måneder for kun 179,-*. 
Derefter vil jeg hver 2. måned modtage en ny levering til abonnementspris 299,- Abonnementet er ikke bindende og kan sættes i bero eller opsiges når jeg ønsker det.

Jeg er over 18 år.

Se produktets etiket ->

PP-FRI-DNK-0071

Sund kost

Active Omega-3 er et kosttilskud med omega-3 og vitamin D. 

Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. En sund livsstil og en varieret og velafbalanceret kost er vigtig. 

Anbefalet daglig dosis er 2-3 kapsler pr. dag.  

Vores kundecenter hjælper dig!

Tlf: 70 23 01 10

Omega-3 fra bæredygtige kilder

Friend of the Sea (FOS) er en international ledende organisation for certificering af produkter fra bæredygtigt fiskeri. 
FOS certificerer også omega-3 olier, fiskefoder og fiskemel. Organisationen fokuserer på at undgå miljøskadelige fangstmetoder, overfiskeri af bestande samt reducering af bifangst.

Fix the following errors:
Hide